Bij een verhuizing komt veel kijken. Wilt u er nu zeker van zijn dat u alles goed geregeld hebt? Lees dan onze Verhuistips Top 10! Om de verhuizing in goede banen te leiden, vraag direct een offerte voor tijdelijke opslag aan!

Verhuistips Top 10

1. Zorg voor tijdelijke opslag

Wat nu als u gaat verhuizen naar een tijdelijke woning, maar uw nieuwe huis nog niet klaar is? Wees dan op tijd met aanvragen van een offerte voor tijdelijke opslag. Opslaghuren.nl helpt u bij het vinden van de beste deal voor opslagruimte! Start met het aanvragen van een offerte voor opslagruimte via de onderstaande button:

2. Begin op tijd

Onze tweede verhuistip: pak ver van tevoren de spullen in die u de komende tijd niet nodig hebt, bijvoorbeeld winterkleding in de zomer en andersom. Wanneer u daadwerkelijk gaat verhuizen, scheelt u dit veel tijd en stress!

3. Label al uw spullen

Geef duidelijk aan op uw verhuisdozen in welke ruimte ze horen en welke spullen erin opgeslagen zijn. Dit is helemaal handig wanneer u uw spullen tijdelijk opslaat, dan kan het even duren totdat u uw spullen weer uit zal pakken.

4. Gebruik stevige verhuisdozen

Verhuistip 4: een verhuisdoos vol boeken of servies kan al gauw erg zwaar worden. Zorg dus voor verhuisdozen met een stevige bodem. Ze zijn ook te huur! Bekijk het aanbod verhuisdozen op opslaghuren.nl.

5. Verhuizen van breekbare spullen

Verhuis breekbare spullen door ze te verpakken in kranten of keukenpapier of een verhuisdeken. Zo verhuist u uw servies en andere breekbare zaken veilig en netjes! Huurt u een verhuizer in? Stel deze dan op de hoogte waar de breekbare spullen zich bevinden.

6. Elektrische apparaten verhuizen

Verhuistip 6: probeer altijd de verpakkingen van uw elektrische apparaten te bewaren! Wanneer u gaat verhuizen, is dat namelijk de beste manier om elektrische apparaten in mee te nemen. Vergeet niet alle kabels te labelen.

7. Grote meubels demonteren

Grote meubels kunnen veel ruimte innemen en zijn in z’n geheel zwaar om te verplaatsen. Probeer grote meubels daarom ook zoveel mogelijk te demonteren. Zo tilt het niet alleen makkelijker, maar neemt het ook minder ruimte in de verhuisbus in.

8. Zorg dat u veilig tilt

U zal niet de eerste zijn die door z’n rug gaat door het tillen van een zware wasmachine. Huur daarom verhuismateriaal, zoals een palletwagensteekwagen of een meubelroller om het verhuizen makkelijker te maken!

9. Berg belangrijke documenten op

Wees extra voorzichtig met uw belangrijke documenten en eigendommen tijdens uw verhuizing. Berg zoals sleutels, reisdocumenten of andere belangrijke documenten op in een aparte en goed herkenbare doos.

10. Probeer u zo snel mogelijk thuis te voelen

Verhuizen kan veel stress geven. Zorg er daarom voor dat u zich zo snel mogelijk weer thuisvoelt in uw nieuwe huis. Plaats zo snel mogelijk vertrouwde spullen zoals uw televisie, bank of een leuke plant om van het nieuwe huis een thuis te maken.

Hulp bij verhuizen nodig?

Hebt u uw spullen op een hoger gelegen verdieping staan en kunnen ze alleen via het raam worden verhuisd? Dan is een verhuislift de oplossing. Daarnaast is het natuurlijk heel handig om voor meerdere dozen of zwaardere spullen een steekwagen te huren.ke opslagruimte zit er bij mij in de buurt?
  Vrijblijvend offertes aanvragen
  Groot aanbod opslagruimtes
  Binnen 48uur het beste aanbod
  100% onafhankelijk
  Telefonische ondersteuning

"Snel & vrijblijvend opslagruimte vergelijken"